برگزاری کارگاه آموزشی نحوه ارزیابی تغذیه ای

در تاریخ  ۹۵/۱۰/۱۲کارگاه آموزشی باعنوان  نحوه ارزیابی تغذیه ای و نقش آن در بیماریهای دیس لیپیدمی (اختلالات چربی خون) باحضور بهورزان، مراقبین سلامت وکاردان های بهداشت خانواده و مبارزه با بیماریها به مناسبت هفته ملی بسیج تغذیه در محل سالن اجتماعات شبکه برگزارشد.

 

 

در این جلسه مطالبی درخصوص چربی های خون (تری گلیسیرید، کلسترول،LDL، HDL) واهمیت رعایت رژیم غذایی مناسب در بیماران دارای چربی خون ارائه شد.

 

برای دریافت فایل کلیک کنید.