سومین جلسه کارگروه امنیت و سلامت غذایی در سال۹۷

سومین جلسه کارگروه امنیت و سلامت غذایی شهرستان روز چهارشنبه مورخ۹۷/۰۸/۰۹ با حضور فرماندار،مدیر و معاون بهداشتی شبکه و اعضا در سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید.در این جلسه موارد ذیل مصوب گردید:

- اجرای بسته خدمات کارکنان در ادارات شهرستان

- ضرورت اجرای استاندارد نان در نانوایی های سطح شهرستان ( مصرف استاندارد نمک )

- پیگیری احداث کشتارگاه صنعتی شهرستان

- همکاری کلیه ادارات در زمینه های پیشگیری از بیماری منتقله از آب و غذا و بیماریهای ریوی ( آنفولانزا ،وبا و بیماریهای اسهالی )