برگزاری جشنواره طبخ آبزیان

جشنواره طبخ آبزیان روز چهارشنبه مورخ ۹۶/۵/۴ با حضور جمعی از شهروندان در شبکه بهداشت و درمان برگزار گردید

در این جشنواره که به همت شبکه بهداشت(واحدتغذیه مرکز خدمات جامع سلامت جواهری) و مدیریت جهاد کشاورزی برگزار شد کارشناس شیلات جهاد کشاورزی اصفهان ، مطالبی در خصوص انواع ماهی ها ، نحوه پخت ، نحوه تشخیص ماهی تازه از ماهی فاسد و ... را ارائه نمودند . همچنین در ادامه این مراسم پس از داوری غذاهای طبخ شده توسط کارشناسان، به پنج نفر برتر جوایز نفیسی اهدا گردید . ضمناً به تمام شرکت کنندگان دربخش طبخ آبزیان جوایز و لوح تقدیر به رسم یادبود اهدا گردید