برگزاری جلسه آموزشی کارشناسان بهداشت محیط شبکه های خوانسار وگلپایگان

جلسه آموزشی با عنوان مدیریت فاضلاب بیمارستانی جهت کارشناسان بهداشت محیط شبکه های خوانسار وگلپایگان در تاریخ۹۶/۶/۲۷ در سالن اجتماعات شبکه خوانسار برگزار گردید.

چهارمین کارگروه امنیت وسلامت غذایی در سال۹۶

چهارمین کارگروه امنیت وسلامت غذایی شهرستان خوانسار،روز یکشنبه۹۶/۶/۲۶ با حضور معاون فرماندار،بخشدار بخش مرکزی،مدیر شبکه وسایر اعضا در محل سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید.از جمله مصوبات این جلسه

-تشدید نظارتها وبرنامه های اجرایی بازرسین جهت صنوف و...

-توجیه مسئولین هیئات مذهبی بمنظور حفظ سلامت عزاداران و تصمیم گیری در خصوص نحوه حفظ حریم انهار،منابع آب ومعابر عمومی توسط ادارات ذیربط می باشد.

حضور مدیرشبکه در پایگاه۱۱۵ بمناسبت روز فوریتهای پزشکی واورژانس۱۱۵

بمناسبت ۲۶  شهریور روز فوریتهای پزشکی واورژانس۱۱۵،دکتر قیصری مدیر شبکه با حضور در پایگاه اورژانس۱۱۵ از همکاران در این بخش با اهدا لوح تقدیر تشکر وقدردانی نمودند.

پیام تبریک دکتر قیصری به مناسبت ۲۶شهریور،روز فوریتهای پزشکی و اورژانس۱۱۵

فرصت خدمت به بیماران و نجات جان آنان فرصتی است مغتنم که پروردگار متعال نصیب بندگان برگزیده خود می نماید و شما این فرصت را بدست آورده اید

بی شک با افزایش روند رو به رشد سوانح ، حوادث و بلایا امروز بیش از هر زمان دیگر نیاز به سطوح پیشرفته خدمات و مراقبتهای پیش بیمارستانی احساس می شود

شما تلاشگران عرصه فوریتهای پزشکی در بیشتر مواقع اولین کسانی هستید که بر بالین مصدومین و نیازمندان دریافت خدمات درمانی اورژانسی حاضر می شوید و حفظ حیات آنان را بر عهده می گیرید که نشان از اهمیت والای خدمتتان و جایگاه ارزشمند اورژانس ۱۱۵ می باشد اینجانب فرارسیدن ۲۶ شهریور ماه ، روز فوریتهای پزشکی و اورژانس ۱۱۵ را به تمامی همکاران خود در این بخش تبریک عرض نموده و از درگاه احدیت توفیق ، سعادت و سلامت را برایشان مسالت می نمایم./

مراسم روز بهورز

به مناسبت بزرگداشت روز بهورز (۱۲شهریورماه) و تجلیل از بهورزان گرامی شهرستان، گردهمایی بدین منظور در سالن اجتماعات مرکز بهداشت با حضور مدیریت محترم شبکه ، معاونت محترم بهداشتی ، اعضای محترم شورای اسلامی شهرستان به همراه کلیه مسئولین و کارشناسان محترم واحدهای ستادی در تاریخ ۹۶/۶/۱۵ برگزار و از زحمات بهورزان با اهداء جوایزی تقدیر بعمل آمد.

برگزاری جلسه رفع مشکلات پرسنل ایثارگر

جلسه بررسی مشکلات همکاران ایثارگر شبکه های خوانسار وگلپایگان با حضور اعضا محترم کمیته امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  و مدیریت شبکه در تاریخ۹۶/۶/۱۲ در محل سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید./

پیام تبریک دکتر قیصری بمناسبت ۱۲ شهریور روز بهورز

متن پیام دکتر مسعود قیصری مدیرشبکه بهداشت ودرمان خوانسار بمناسبت ۱۲ شهریور روز بهورز بدین شرح می باشد:

تبریک به پیشگامان سلامت " روز بهورز گرامی باد "

خدمت در حوزه بهداشت و درمان و تأمین سلامت مردم ، از نعمات عظیم خداوندی است و مسند خدمتگزاری به مردم ، توفیقی والاست . دوازدهم شهریور ماه به نام " روز بهورز" با هدف کمک رسانی هر چه بیشتر به بیماران روستایی نامگذاری شده است .

جلسه آموزشی اسکرین تکامل ویژه مراقبین سلامت

جلسه آموزشی اسکرین تکامل روزپنج شنبه مورخ ۹۶/۵/۲۶ جهت مراقبین سلامت شهرستان درسالن اجتماعات شبکه بهداشت توسط گروه سلامت خانواده وجمعیت برگزارشد

بازدید کارشناسان معاونت نیروی انسانی از کارگزینی

کارشناسان معاونت نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درتاریخ۹۶/۵/۱۹ از واحد کارگزینی شبکه وبیمارستان بازدید نمودند.

کمیته آمار

کمیته آمار با موضوع بررسی و تحلیل شاخص های واحد بهداشت خانواده با حضور مدیر ومعاون بهداشتی شبکه وکارشناسان فنی مرکز بهداشت در تاریخ ۹۶/۵/۱۹ در سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید.

صفحه‌ها

اشتراک در شبکه بهداشت و درمان خوانسار RSS